Oudercommissie
Sasja

Hallo, mijn naam is Sasja Jacobs- Janssen. Ik woon samen met mijn man Robert en onze zonen Tom (12-11-2017) en Sam (01-06-2020) in Beers. Ik werk 3 dagen als juffrouw op een basisschool in Grave. De andere dagen ben ik thuis in de weer met de jongens. Lekker spelen in de tuin of een rondje fietsen met de bakfiets. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Tom en Sam gaan met veel plezier twee dagen naar Boerkes & Co.

Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de opvang van onze kinderen. Ik wil graag meedenken over de ontwikkelingen binnen Boerkes & co. Daarnaast biedt het een kans een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de opvang.  Ik vind het belangrijk om de meningen en de wensen van de ouders bespreekbaar te maken. Mocht je vragen, opmerkingen en of ideeën hebben, schroom niet en neem contact met mij/ons op. 

Iris

Hey Boerkes & co,

Ik ben Iris Copier - van den Heuvel en ben 33 jaar. Ik woon samen met Tom en onze kindjes in Haps. Ik ben de mama van Sten (4), Veer (3) en Sam (1).
Sten startte in 2018 met een klein groepje kindjes bij Boerkes & co en ondertussen zit hij al op school. Veer speelt bij de Mukken en Sam bij de Pinken. Ze hebben het goed naar hun zin! 
Toen de vraag kwam naar een nieuw lid bij de oudercommissie leek me dat erg interessant. Samen met de leidsters en ouders kijken, informeren en adviseren. Inmiddels heb ik de eerste vergadering al bijgewoond.
Mocht je vragen hebben voor de oudercommissie, je kunt ons altijd aanspreken of mailen!

Yvonne

Mijn naam is Yvonne van den Besselaar - Giesbers, ik ben 30 jaar en woon samen met Gijs van den Besselaar en onze tweeling Fem en Vieve (15-11-2021) in Haps 6 jaar geleden heb ik mijn geboorteplaats ingeruild voor het bruisende en actieve dorpje in Brabant.
In mijn jongere jaren tot corona heb ik altijd met veel plezier gekorfbald en daarbij ook jeugdteams begeleid. Juf worden was altijd een droom van mij en na de opleiding onderwijsassistent ben ik gestart met de Pabo. Naast dat ik moeder ben, werk ik 3 dagen op de Basisschool in Schaijk. 

Ik vind het leuk om met Fem en Vieve te zwemmen, wandelen, fietsen en in de omgeving op avontuur te gaan. Wellicht heb je ons al in het dorp voorbij zien komen met de bakfiets of met de dubbeldekker kinderwaren. Fem en Vieve genieten elke week twee dagen van de avonturen bij Boerkes & co. Aan de vrolijke foto's, warme overdrachten en niet te vergeten het zand, moddersporen en vieze kleren zien wij dat ze genoten hebben van de dag bij Boerkes & co. 

Na de oproep in de nieuwsbrief heb ik me aangemeld bij de oudercommissie om mee te denken in de ontwikkelingen van Boerkes & co. In mijn werk zie ik de organisatie voor kinderen vanaf 4 jaar en dit is een mooie kans om mee te denken in de organisatie voor kinderen van 0 tot 4. Mocht je willen sparren, spreek een van ons gerust aan. Samen weten we meer dan alleen!

 

Bob

Ik ben Bob Rademaker, 33 jaar oud en ik ben de vader van oud Boerkes-ganger Hugo (4) en Jonas (2). Ik woon samen met Rosalie en onze lieve jongens in Cuijk. Voor 32 uur in de week werk ik als strateeg bij een tech-bedrijf genaamd Yoast in Wijchen. Dit is ook de plaats waar ik geboren en getogen ben, maar de liefde heeft me naar Cuijk gebracht. Naast mijn werk ben ik graag buiten, aan het zwemmen en vooral heel veel leuke dingen doen met mijn gezin. Daarnaast ik ben ook niet vies van een lekker avondje hangen op de bank met een zak chips en een goede serie op Netflix.


© 2021
Vincent Venhuizen